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にんにくみじん Minced garlic

English follows Japanese.

薬味やイタリアンや中華料理にも使えます。仕込んでおくととても便利です。

  • 調理時間:30分
  • 仕上がり量:400g
  • 必要な道具:フードプロセッサー
Contents

材料

  • ニンニク(剥いたもの) 300g
  • オリーブオイル 90g
  • 穀物酢 10g

調理手順

STEP
準備

にんにくは株をほぐして皮を剥き、マイルドな感じが好みであれば芯をとる。

STEP
合わせる

準備した昆布と煮干しをポッドに入れ、水を注ぎます。フードプロセッサーに準備したニンニクとオリーブオイル、酢を入れる。

STEP

刻む

フードプロセッサーと細めのゴムベラを使い、同じ粒度になるように微塵切りにする。

STEP
完成

匂いが強いのでガラスポッドなどに保存して必要な量を使います。冷蔵庫で保存して2ヶ月で使い切る。。

Minced garlic Recipe in English

It can be used as a condiment or in Italian and Chinese dishes. It is very convenient to stock up.

  • Cooking time: 30 minutes
  • Finished amount: 400 g
  • Required equipment: food processor

Ingredients

  • 300 g garlic cloves (peeled)
  • 90 g olive oil
  • 10 g grain vinegar

Cooking Instructions

STEP
Preparation

Unwrap and peel the garlic cloves and core them if you prefer a milder taste.

STEP
Mix

Place prepared garlic, olive oil and vinegar in a food processor.

STEP
Chopped 

Using a food processor and a rubber spatula, finely chop to the same particle size.

STEP
Finish

Because of its strong odor, store in glass pods or other containers and use as needed. Store in the refrigerator and use up in 2 months.

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